KONSERT & MAT

När du kommer till oss vill vi att du ska få en helhetsupplevelse med musik, mat, god dryck och härlig atmosfär. Här kan du läsa mer om hur en kväll hos oss är, viktiga saker att tänka på inför ditt besök och hur du gör för att boka både konsert och mat.

3

Konsertinfo
Under våra konsertkvällar har vi öppet mellan 17:30-22.00. Själva konserten börjar ca 19.30 och brukar hålla på runt en och en halv timme med en paus i mitten. Alla våra konserter är barn- och hundfria. Gränsen för barn går vid 13 år men observera att det ändå är fullt biljettpris som gäller. Observera att vi inte återbetalar redan köpta biljetter om du inte kan komma på en konsert.

Rökning runt ladan är ej tillåten. Vi har en anvisad plats för rökning för att minska risken för brand runt om i gräs och mark. Fimpa inte på gårdsplanen och släng inte heller portionssnus på marken. Vi bor här och detta är vår trädgård där vi och våra djur rör sig. Vi ber er vänligen att respektera det.

Maten

Från 17.30 serverar vi mat för våra konsertbesökare. Vi har 75 matplatser att erbjuda och vill man äta rekommenderar vi att man bokar matplats så fort man köpt sin biljett eftersom matplatserna oftast går väldigt fort. Maten ingår ej i biljetten. Den betalas med swish eller kontant när man kommer.

Vi serverar alltid en fast två rätters meny dvs förrätt och varmrätt.
Den kostar 395:-
Det finns även dessert att boka till för 95:-

Kostnaden är med lite reservation beroende på råvarupriser. Vår meny består i huvudsak av nötkött eller kyckling men vi erbjuder även ett vegetariskt alternativ.

Vi kan tyvärr inte erbjuda någon specialkost men vill betona att om vi använder mejeriprodukter i maten så är de alltid laktosfria. Vi har även glutenfria alternativ till dig som inte tål gluten. Vi kan dock inte garantera att vi kan hålla köket helt fritt från laktos, gluten och nötter etc, så om du är väldigt allergisk behöver du själv ta detta i beaktning när du bokar mat.

Nu du bokar anger du om du behöver glutenfritt och även om du önskar vegetariskt. Detta för att vi ska laga klimatsmart och inte står med mat som vi behöver slänga.

Serveringen av mat stänger strax före spelningen börjar, men drycker, kaffe och snacks finns att köpa hela kvällen.

Drycken
Nytt från och med säsongen 2022 är att Hermans lada blivit beviljat serveringstillstånd. Vi kan nu erbjuda dig som kommer på våra konserter och andra evenemang ett gott glas vin, en läskande öl och till och med ett glas härligt bubbel.

Sittplatser
Vår loge är uppdelad i två delar, där platserna i den främre delen vid scenen främst är avsedda till er som ska äta. Vi förbehåller oss rätten av bordsplacera i både turordning och beroende på antal personer i sällskapet. Vi fyller logen från scenen och bakåt och har sittplatser även i den bakre delen, och man ser och hör lika bra därifrån.

Vi ber dig att komma i tid och inte senare än 18.30 om du har bokat bord och mat. Då hinner du äta i lugn och ro innan konserten börjar.

Boka bord
Du bokar bord genom att skicka ett e-mail till oss på bokabord@hermanslada.se. Invänta bekräftelse på att din bokning har gått igenom då vi har begränsat antal matplatser. Vi tar inte emot bokningar på telefon. Glöm inte att ange vilken konsert du ska gå på och vem som står på biljetterna. Detta för att vi lättare ska kunna följa upp och bordsplacera utifrån vår lista från biljettsystemet. Meddela även eventuella allergier samt om du önskar vegetariskt alternativ.

Tillgänglighet
Hermans lada är tillgängligt för alla med en anpassad hiss upp till logen där konserten äger rum. E-maila oss om du behöver använda hissen så förbereder vi bästa platsen för dig.

© Hermans Lada – Musik & butik i Dalum
Östergården Vedåsla 114, 523 75 Dalum

Den här webbplatsen använder kakor för att förbättra din upplevelse.