KONSERT & MAT

När du kommer till oss vill vi att du ska få en helhetsupplevelse med musik, mat, god dryck och härlig atmosfär. Här kan du läsa mer om hur en kväll hos oss är, viktiga saker att tänka på inför ditt besök och hur du gör för att boka både konsert och mat.

3

Konsertinfo
Under våra konsertkvällar har vi öppet mellan 17:30-22.00. Själva konserten börjar ca 19.30 och brukar hålla på runt en och en halv timme med en paus i mitten. Alla våra konserter är barn- och hundfria. Vi har en åldersgräns på 13 år med ordinarie biljettpris.

Hermans lada återbetalar inte biljetter om du själv får förhinder. Har du köpt med avbeställningsskydd så är det via biljettportalen Nortic där biljetterna köps. Vänligen kontakta dom i frågan.

Rökning runt ladan är ej tillåten. Vi har en anvisad plats för rökning för att minska risken för brand runt om i gräs och mark. Fimpa inte på gårdsplanen och släng inte heller portionssnus på marken. Vi bor här och detta är vår trädgård där vi och våra djur rör sig. Vi ber er vänligen att respektera det.

Maten
Från 17.30 serverar vi mat till dig som konsertbesökare om du önskar.

Vi lagar all mat från grunden, med fokus på egenodlat och närodlat, med riktigt bra olivoljor och äkta parmesan för den goda smakens skull. Om vi använder mjölkprodukter är dom alltid laktosfria. Vi erbjuder vegetariska och glutenfria alternativ, men vi kan inte garantera att köket hålls helt fritt från laktos, gluten och nötter etc, så om du är väldigt allergisk behöver du själv ta detta i beaktning när du bokar mat.

Om du vill äta vegetariskt eller glutenfritt anger du det när du bokar. Detta för att vi ska laga klimatsmart och inte står med mat som vi behöver slänga.

Eftersom vi har begränsat antal matplatser så rekommenderar vi dig att boka matplats så fort du har köpt din biljett!

Menyerna varierar lite beroende på vilka råvaror som finns i säsong men här är två exempel på hur 3-rätters menyerna kan se ut: Notera att vi bara lagar en fast meny till alla! Detta är bara två exempel så du får en känsla av maten.

Förrätt: Caprese
Varmrätt: Kalvfärsbollar i mustig tomatsås med durumpasta och långlagrad parmesan
Dessert: Jordgubbstiramisu

Förrätt: Rödbetstartar med kapris, majonäs, picklad majrova och långlagrad parmesan
Huvudrätt: Ragu på långkokt oxkind med potatiskaka
Dessert: Pannacotta med bär

2-rätters kostar 395:- (då ingår ej desserten)
3-rätters kostar 490:- (inkl dessert)

Maten betalas med swish eller kontant när ni kommer.

Serveringen av mat stänger strax före spelningen börjar, men drycker, kaffe och goda snacks och fika finns att köpa hela kvällen.

Drycken
Nytt från och med säsongen 2022 är att Hermans lada blivit beviljat serveringstillstånd. Vi kan nu erbjuda dig som kommer på våra konserter och andra evenemang ett gott glas vin, en läskande öl och till och med ett glas härligt bubbel.

Sittplatser
Vår loge är uppdelad i två delar, där platserna i den främre delen vid scenen främst är avsedda till er som ska äta. Vi förbehåller oss rätten av bordsplacera i både turordning och beroende på antal personer i sällskapet. Vi fyller logen från scenen och bakåt och har sittplatser även i den bakre delen, och man ser och hör lika bra därifrån.

Vi ber dig att komma i tid och inte senare än 18.30 om du har bokat bord och mat. Då hinner du äta i lugn och ro innan konserten börjar.

Boka bord
Du bokar bord genom att skicka ett e-mail till oss på bokabord@hermanslada.se. Invänta bekräftelse på att din bokning har gått igenom då vi har begränsat antal matplatser. Vi tar inte emot bokningar på telefon. Glöm inte att ange vilken konsert du ska gå på och vem som står på biljetterna. Detta för att vi lättare ska kunna följa upp och bordsplacera utifrån vår lista från biljettsystemet. Meddela även eventuella allergier samt om du önskar vegetariskt alternativ.

Tillgänglighet
Hermans lada är tillgängligt för alla med en anpassad hiss upp till logen där konserten äger rum. E-maila oss om du behöver använda hissen så förbereder vi bästa platsen för dig.

© Hermans Lada – Musik & butik i Dalum
Östergården Vedåsla 114, 523 75 Dalum

Den här webbplatsen använder kakor för att förbättra din upplevelse.