Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Thyra

10 juni, 2022 | 18:00 - 22:00

395sek

Thyra är en duo bestående av äkta paret Karin Thyr och Göran Eriksson. Våren 2020 släppte de albumet “Nashville Songs & Stories” – en samling låtar skrivna under en het sommar i den amerikanska södern.

Karin och Göran är två väletablerade och erfarna musiker som har jobbat tillsammans och med Sveriges artistelit i över 20 år. Deras musik har miljontals streams och de har tusentals följare på Spotify. De har streamat guld med egna singeln ”Since You’ve Been Gone” och deras unika tolkningar av Robyns “Dancing On My Own”, Katy Perrys “Firework, och GRLs “Ugly Heart” har gett dem både guld- och platinaskivor. Just nu spelas också singeln “Witchcraft” på P4.

Om det är något de har lärt sig från alla sina resor över Atlanten så är det “if there’s a story – there’s a song” – det är själva historien som är det centrala i deras låtskrivande! Duon har släpat med sig barnen och gitarrerna till Nashville så många gånger att de har tappat räkningen och numera kallar de staden sitt andra hem. De känner en enorm tacksamhet över hur välkomnande staden och människorna har varit, stadsdelen East Nashville – där de alltid bor när de är i stan – är också en stor inspirationskälla och i flera av texterna nämns kvarteren som de kommit att älska.

Thyra har låtit sig inspireras av olika genres genom åren och landat i något som de brukar beskriva som “Swedicana”. “Blanda den svenska vistraditionen med lite country och americana. Addera ett uns soul och blues och sen lägger du till en något svensk accent så har du Swedicana”.

Thyra kommer till Hermans lada tillsammans med sitt band.

BOKA HÄR!

 

Detaljer

Datum:
10 juni, 2022
Tid:
18:00 - 22:00
Kostnad:
395sek
Evenemang Kategori:
Webbplats:
https://nortic.se/dagny/event/36997

Arrangör

Hermans Lada

Plats

Hermans Lada
Hermans Lada, Vedåsla, Östergården 114
523 75 Dalum, 523 75 Sverige
+ Google Map
Telefon
070-5916176

Den här webbplatsen använder kakor för att förbättra din upplevelse.