Loading Events

« All Events

Songs of Boda

19 oktober | 17:30 - 22:00

395sek

Songs of Boda är singer-songwritern Daniel Skoglunds musikaliska utpost och namnet härstammar från uppväxten i Borås som på villovägar blev ett smeknamn.
Det var någonstans där på skolans talangscen som uppmärksamheten för hans låtar och musicerande startade.

2015 släppte SoB sitt första album ”Loophole” och sen dess har hjulen snurrat ytterligare med kritikerrosade albumet ”IAGO” och spelningar i Sverige och utomlands. 2019 släppte även SoB, instrumentala skivan ”MEANWHILIING” och med denna i bagaget följde han med vännen Daniel Norgren ut på vägarna för att spela på några av landets finaste scener. Oavsett vilken riktning och tillfälle som SoB gör musik för så står låten i centrum och Boda vilar med åtminstone ett ben stadigt i den amerikanska folktraditionen och har jämförts med både The Band, War on Drugs och Eric Clapton.

Tillsammans med dynamiska och namnkunniga musiker är SoB en riktig liveupplevelse. Det pendlar mellan det trånande delikata och det energiska.Oftast sammanhållet av Skoglunds gitarr och sång. Under 2021 släpptes albumet ”GARLAND” och har mottagits varmt av kritiker. Aftonbladets Håkan Steen kallade SoB för ”en av landets främsta förvaltare av klassisk singer-songwriterrotad countryrocktradition och skapar stor konst av små händelser ur vardagen”.
Har du möjlighet att se SoB live så ta chansen!

I November 2023 släppte Songs Of Boda sitt senaste album ”Luxury Items” via skivbolaget Adore Music och även denna skiva hyllades av sveriges samlade kritiker som en av årets bästa i genren.

Under våren och sommaren gör Songs Of Boda en serie konserter runtom i Sverige och den 19e Oktober spelar Songs Of Boda på Hermans Lada.

Lyssna på Songs of Boda: -> YouTube

BOKA HÄR!

Details

Date:
19 oktober
Time:
17:30 - 22:00
Cost:
395sek
Event Categories:
,
Website:
https://www.nortic.se/ticket/event/55382

Organizer

Hermans Lada

Venue

Hermans Lada
Hermans Lada, Vedåsla, Östergården 114
523 75 Dalum, 523 75 Sverige
+ Google Map
Phone
070-5916176

Den här webbplatsen använder kakor för att förbättra din upplevelse.