Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Emma Hamberg – författarkväll – SLUTSÅLD!

11 maj, 2023 | 18:00 - 21:00

495sek

Emma Hamberg är författaren som just nu är högaktuell med romanen ”Je m’apelle Agneta” och kokboken ”Au pif!”, som är en blandning av franska recept och små berättelser. Nu längtar vi efter hennes nya bok och uppföljare ”Au revoir Agneta” som kommer ut i mars.

Torsdagen den 11 maj kommer Emma till Hermans lada för att berätta om hur hon fann karaktären Agneta och om verklighetens kloster. Om att just verkligheten är den mest fantastiska inspirationskällan för en författare att hitta sina karaktärer och platser på. Är osten verkligen världens bästa familjeterapeut? Varför lever fransmän lika länge som svenskar trots att de aldrig tränar utan mest dricker vin och äter ost? Om Agnetas nya äventyr, som än en gång visade sig gå hand i hand med verkligheten. Gåtan om hur vi lever som längst och samtidigt har det som roligast kommer besvaras! Samt en del tips inom träning och ekonomi. Fast på ett helt nytt sätt…

I biljettpriset ingår ett glas bubbel och ett par små goda bitar ost.

Välkomna till en härlig kväll och föreläsning!

Vi kommer inte att servera lagad mat denna kväll, men det finns all möjlighet att ta ett glas gott vin eller bubbel och frossa i franska ostar (som också går att köpa med sig hem) efter föreläsningen, nere i köket, där Emma finns och signerar sina böcker.

BOKA HÄR!

Detaljer

Datum:
11 maj, 2023
Tid:
18:00 - 21:00
Kostnad:
495sek
Evenemang Kategorier:
,
Webbplats:
https://nortic.se/dagny/event/43844

Arrangör

Hermans Lada

Plats

Hermans Lada
Hermans Lada, Vedåsla, Östergården 114
523 75 Dalum, 523 75 Sverige
+ Google Map
Telefon
070-5916176

Den här webbplatsen använder kakor för att förbättra din upplevelse.