Om våra konserter

 

Hermans lada har öppet mellan kl. 18-22.00 de kvällar vi har konserter i ladan.

Själva spelningen börjar 19.30 och brukar hålla på runt en och en halv timme med en paus i mitten. Alla våra konserter är barnfria. Gränsen går vid 15 år men observera att det ändå är fullt biljettpris som gäller.

 

Mat och dryck

Från kl. 18 finns det hemlagad mat att köpa.

Under sommaren har vi serverat Hermans hemgjorda och omtyckta Pulled Porkburgare med ett gott hamburgerbröd och fräscha tillbehör (ett veganskt och lika gott alternativ finns) tillsammans med god noggrant utvald folköl bryggd nära oss, cider, must, läsk och snacks. Vi kommer alternera några omtyckta maträtter som rullar under säsongen.

Observera att vi inte serverar annan alkohol än folköl och alkoholfritt gott vin i ladan. Detta är helt vårt eget val och vi ber er respektera att medhavd alkohol inte är tillåten.

Vi ser alltid till att erbjuda gluten och laktosfritt så alla kan äta. Även kaffe och kaka finns för de sugna. 


Serveringen av mat stänger strax före spelningen börjar, men kalla drycker, kaffe, kaka och snacks finns till försäljning hela kvällen.

 

Sittplatser

Antalet sittplatser med bord framme vid scenen är i första hand avsedda för dig som ska äta. Vi har idag ca 150 sittplatser varav 72 framme vid scenen vid bord.

I den bakre delen av logen finns det fem stora barbord med 35 stolar och runt om hela logen har vi köpt in fler höga stolar så man kan se scenen väldigt bra därifrån.


Om du vill sitta ner och äta vid dom främre borden behöver du reservera bord (se nedan*). Resten av ladan erbjuder fler sittplatser utmed snedtaken och i bakre delen av logen finns många sitt och ståplatser om man vill...

Snälla, vi ber er att komma i tid och inte senare än 18.30 om du har bokat bord. Då hinner ni äta i lugn och ro innan konserten börjar och dessutom slipper både ni och vi lång köbildning i köket.


*Om du vill sitta ner och äta behöver du reservera bord. Detta gör du genom att maila till oss på hermanslada@gmail.com. Ange gärna i mailets ämnesrad att det gäller "Bordsbokning". Vi fyller på i turordning från scenen och bakåt i lokalen.

KONTAKT- OCH BESÖKSINFO


Hermans lada

Vedåsla, Östergården 114

523 75 Dalum


Tel: 0706-303352

E-post: hermanslada@gmail.com

Albin Lee Meldau
IMG-1270 (1) Hermans lada
IMG-8479Hermans lada
99392427-b084-424f-aa55-bd640d5a4e9d Hermans lada
IMG-0982 (1)Hermans lada

Biljetter

Biljetter till våra konserter förköps här på vår hemsida, via Nortic (www.nortic.se) och Ulricehamns Turistbyrå.

Observera att du INTE kan köpa biljetterna på plats hos oss.


Handikappanpassning

Hermans lada har hiss och kan ta emot rullstolsbundna besökare. Maila till oss i förväg så att vi kan förbereda plats för dig (hermanslada@gmail.com).

ÖPPETTIDER


Hermans lada har öppet mellan klockan 18 - 22 de kvällar vi har konserter. 

Butiken, med fina inredningsprodukter och textil- och designprodukter från

Ancher Design har öppet vissa dagar/helger under året (se instagram/facebook) eller enligt överkommelse.


© Copyright. All Rights Reserved.