Om våra konserter


Hermans lada har öppet mellan kl. 18-22.00 de kvällar vi har konserter i ladan.

Själva spelningen börjar 19.30 och brukar hålla på runt en och en halv timme med en paus i mitten.

 

Barn- och hundfritt!
Alla våra konserter är barn och hundfria.

Gränsen för barn går vid 15 år men observera att det ändå är fullt biljettpris som gäller. 


All rökning runt ladan är förbjuden.

Anvisad plats för rökare är vid mjölkpallen.

Fimpa INTE på gårdsplanen och släng EJ heller portionssnus på marken. 

Vi bor här, detta är vår trädgård.

Vänligen respektera det. 


Mat och dryck

Från kl. 18 finns det hemlagad mat att köpa.

Vi jobbar inte med menyer som läggs ut eftersom vi inte är en restaurang i den bemärkelsen. Maten som vi lagar varierar och kan se olika ut men vi lagar alltid en kötträtt på nötkött och en vegetarisk under våra konsertkvällar. Det kan vara Hermans hemgjorda och mycket omtyckta Pulled Beefburgare med briochebröd och fräscha tillbehör, eller en fransk potatissallad med kallskuret marinerat nötkött. Ibland gör vi en högrevschili med ris och naschos eller en gulaschgryta med bröd. En annan gång Pappardelle med nötkött och soltorkade tomater i gräddig sås. Om vi använder grädde i maten så är den alltid laktosfri. 

Vad det blir just den kvällen du kommer vet man alltså inte. Vi kommer att alternera några omtyckta maträtter som rullar under säsongen. I priset på ca 250:- ( observera att det kan variera ett par tjugor beroende på kilopris på råvarorna vi köper in) ingår en god och noggrant utvald folköl, lättöl, cider, must, alkoholfri öl och även alkoholfritt vin. Efter maten finns hembakade kakor att köpa till.


Observera att vi inte serverar annan alkohol än folköl och alkoholfritt gott vin i ladan. Detta är helt vårt eget val. Medhavd alkohol är inte tillåten!


Vi ser alltid till att erbjuda gluten och laktosfritt så alla kan äta. Serveringen av mat stänger strax före spelningen börjar, men kalla drycker, kaffe, kaka och snacks finns till försäljning hela kvällen.


EE-HermansLada-AnnaStadling-20110
EE-HermansLada-AnnaStadling-20113
IMG-7402
EE-HermansLada-AnnaStadling-20104
Albin Lee Meldau
_MG_1931
IMG-1270 (1) Hermans lada
IMG_1589 (2)
EE-HermansLada-AnnaStadling-20117
IMG-8479Hermans lada
99392427-b084-424f-aa55-bd640d5a4e9d Hermans lada
IMG-0982 (1)Hermans lada
EE-HermansLada-AnnaStadling-20119
EE-HermansLada-AnnaStadling-20102
IMG-1181

Sittplatser

Antalet sittplatser med bord framme vid scenen är i första hand avsedda för dig som ska äta. Vi har idag ca 150 sittplatser varav 72 framme vid scenen vid bord.

I den bakre delen av logen finns det fem stora barbord med 35 stolar och runt om hela logen har vi köpt in fler höga stolar så man kan se scenen väldigt bra därifrån.


Om du vill sitta ner och äta vid dom främre borden behöver du reservera bord (se nedan*).

Resten av ladan erbjuder fler sittplatser utmed snedtaken och i bakre delen av logen finns många sitt och ståplatser om man vill.

Snälla, vi ber er att komma i tid och inte senare än 18.30 om du har bokat bord. Då hinner ni äta i lugn och ro innan konserten börjar och dessutom slipper både ni och vi lång köbildning i köket.


*Om du vill sitta ner och äta behöver du reservera bord. Detta gör du genom att maila till oss på hermanslada@gmail.com. Ange gärna i mailets ämnesrad att det gäller "Bordsbokning". Vi fyller på i turordning från scenen och bakåt i lokalen.


Biljetter

Biljetter till våra konserter förköps här på vår hemsida, via Nortic (www.nortic.se) och Ulricehamns Turistbyrå.

Observera att du INTE kan köpa biljetterna på plats hos oss.


Handikappanpassning

Hermans lada har hiss och kan ta emot rullstolsbundna besökare. Maila till oss i förväg så att vi kan förbereda plats för dig (hermanslada@gmail.com).