Unik musikscen och butik


Hermans lada är en intim musikscen som anordnar konserter med välkända artister under vår,sommar och höst. Vi körde igång 2017 med besök av artisterna Tomas Andersson Wij, Anders Wendin, Linnea Olsson och Uno Svenningsson. Det var så kul och blev så uppskattat att vi bestämde oss för att fortsätta utveckla verksamheten.


Sedan dess har vi haft artister som Plura, Mikael Rickfors, Eric Gadd,

Lisa Miskovsky, CajsaStina Åkerstöm, Jack Vreeswijk, Sarah Klang,

Albin Lee Meldau, Bo Sundström och många fler här.


Vi försöker släppa våren och sommarens spelschema i mitten/slutet av februari varje år. Höstens program släpps lite senare.


I ladan huserar även designföretaget Ancher Design (bruksföremål i linne och silversmide) med både butik och tillverkning.


Vi ger gärna en hjälpande hand med en del av vårt överskott från konserter och butik till Läkarmissionen, Unizon och Rädda Barnen. 


För ett antal år sedan tog vi, Anders & Ann Stenström över Anders släktgård Östergården som ligger i Vedåsla by, Dalum. Boningshuset stod först i tur att få en upplyftning efter många års törnrosasömn. Därefter tog vi oss an den stora ladan som stod färdig 1917, byggd av Anders pappas farfar Herman Stenström. Ombyggnationen tog ett drygt år och den 30 juni 2017 slog nya Hermans lada upp portarna för sin premiärkonsert.


- Vår filosofi är att skapa en liten intim musikscen där publik och artist kommer nära varandra, att få till magiska ögonblick och möten. 


Varmt välkomna till oss på konsert eller besök i vår gårdsbutik.

Ann & Anders

KONTAKT- OCH BESÖKSINFO


Hermans lada

Vedåsla, Östergården 114

523 75 Dalum


Tel: 0706-303352

E-post: hermanslada@gmail.com

ÖPPETTIDER


Hermans lada har öppet mellan klockan 18 - 22 de kvällar vi har konserter. 

Butiken, med fina inredningsprodukter och textil- och designprodukter från

Ancher Design har öppet vissa dagar/helger under året (se instagram/facebook) eller enligt överkommelse.


© Copyright. All Rights Reserved.