SLUTSÅLD

SLUTSÅLD

 

Timo Räisänen 16 juni

 

Timo har en energi och glädje, både på scen och utanför, som lätt smittar av sig till publiken. Det och hans mellansnack som ofta gränsar till standup-komik ger en osedvanlig publikkontakt . Timo är först ut i sommar...

 

CajsaStina Åkerström 28 juli

 

I skrivande stund håller nya låtar på att filas fram - nytt album är under produktion! Release planerad till hösten 2018. Smakprov har redan släppts, "Röd" och "Ändlösa dagar". Fler smakprov har utlovats till våren och sommaren...

SLUTSÅLD

 

Sarah Klang 7 juli

 

Sarah Klang är redan namnet på allas läppar. Under det senaste halvåret har hennes låtar ”Left Me On Fire” och ”Mind” spelats flitigt på P3 och hon har hunnit släppa 2018 års mest omtalade album – ”Love In The Milky Way”. Lovorden har haglat och vårens turnédatum har sålt slut, ett efter ett.

 

Jack Vreeswijk 11 aug

 

Jack Vreeswijk är sångtextförfattaren, kompositören med fyra rosade fullängdsalbum på meritlistan. Till det, och icke minst, son till en av vår tids mest kända och folkkära artister, Cornelis Vreeswijk.

 

Lisa Miskovsky 14 juli

 

Med drygt 200 000 sålda album är Lisa Miskovsky en av Musiksveriges största namn och låtskrivare. Lisa har senaste tiden arbetat med material till ett nytt album och vi ser med spänning fram emot att få ta del av det.

 

Pernilla Andersson 18 aug

 

Efter kritikerrosade och grammisnominerade albumet ”Tiggrinnan” släppte Pernilla Andersson sitt tionde album ”Vintersånger från Garbo” i december 2017.

Nu fylls sommaren av konserter runt om i landet tillsammans med gitarristen och vapendragaren Fredrik Rönnkvist.

 

Louise Hoffsten 21 juli

 

En av landets mest folkkära artister, Louise Hoffsten, behöver knappast någon närmare presentation. Louise har nyligen släppt albumet "Röster ur mörkret". Louise Hoffsten är en nära och genuin musikalisk upplevelse.

SLUTSÅLD

 

Tomas Andersson Wij 25 aug

 

På veckan 20 år efter skivdebuten släppte Tomas sitt tionde album, "Avsändare okänd", som han producerat tillsammans med Deportees och Niki & the Dove. Tomas ser fram emot att turnera land och rike runt i den svenska sommaren.

KONTAKT- OCH BESÖKSINFO

 

Hermans lada

Vedåsla 114

523 75 Dalum

 

Tel: 0706-303352

E-post: hermanslada@gmail.com

ÖPPETTIDER

 

Hermans lada har öppet mellan klockan 18 - 23 de kvällar vi har konserter på sommaren.

 

Gårdsbutiken, med framför allt textilprodukter från Ancher design, har öppet vissa dagar/helger under året (se instagram & facebook) eller enligt överenskommelse.

© Copyright. All Rights Reserved.