Om våra konserter

 

Hermans lada har öppet mellan kl. 18-22 de kvällar vi har konserter i ladan.

 

Själva spelningen börjar ca kl. 20 och brukar hålla på runt en och en halv timme med en paus i mitten. Alla våra konserter är barnfria. Gränsen går vid 15 år men observera att de ändå får betala fullt biljettpris!

 

Mat och dryck

Från kl. 18 finns Hermans hemgjorda och omtyckta Pulled Porkburgare med ett gott hamburgerbröd och fräscha tillbehör att köpa (ett veganskt och lika gott alternativ finns) tillsammans med god folköl, cider, must, läsk och snacks. Även kaffe och kaka finns för de sugna. Vi har glutenfria alternativ till burgarna och även glutenfri kaka


Serveringen av mat stänger strax före spelningen börjar, men kalla drycker, kaffe, kaka och snacks finns till försäljning hela kvällen.

 

Sittplatser

Antalet sittplatser med bord är begränsat och i första hand avsedda för dig som ska äta. Vi har idag ca 100 platser med bord. Om du vill sitta ner och äta behöver du reservera bord (se nedan*). Resten av ladan erbjuder fler sittplatser utmed snedtaken och i bakre delen av logen finns många ståplatser.


*Om du vill sitta ner och äta behöver du reservera bord. Detta gör du genom att maila till oss på hermanslada@gmail.com. Vi fyller på i turordning från scenen och bakåt i lokalen.

KONTAKT- OCH BESÖKSINFO


Hermans lada

Vedåsla, Östergården 114

523 75 Dalum


Tel: 0706-303352

E-post: hermanslada@gmail.com

Biljetter

Biljetter till våra konserter köps här på vår hemsida, via Nortic (www.nortic.se) och Ulricehamns Turistbyrå.

Observera att du INTE kan köpa biljetterna på plats hos oss!


Handikappanpassning

Hermans lada har hiss och kan ta emot rullstolsbundna besökare. Maila till oss i förväg så att vi kan förbereda plats för dig (hermanslada@gmail.com).

ÖPPETTIDER


Hermans lada har öppet mellan klockan 18 - 22 de kvällar vi har konserter. 


Gårdsbutiken, med framför allt textil- och designprodukter från Ancher Design, har öppet vissa dagar/helger under året (se instagram/facebook) eller enligt överkommelse.


© Copyright. All Rights Reserved.