Unik musikscen och gårdsbutik


Hermans lada är en ny intim musikscen som anordnar konserter med välkända artister under de svenska sommarmånaderna. Vi körde igång 2017 med besök av artisterna Tomas Andersson Wij, Anders Wendin, Linnea Olsson och Uno Svenningsson. Det var så kul och blev så uppskattat att vi bestämde oss för att fortsätta utveckla verksamheten.


I ladan huserar även designföretaget Ancher Design (bruksföremål i linne och silversmide) med både butik och tillverkning.


Eftersom vi gillar Afrika och att ge en hjälpande hand går en del av vårt överskott från konserter och butik till Yenenga Progress i Nakamtenga, Burkina Faso och till Läkarmissionen.


För ett antal år sedan tog vi, Anders & Ann Stenström över Anders släktgård Östergården som ligger i Vedåsla by, Dalum. Boningshuset stod först i tur att få en upplyftning efter många års törnrosasömn. Därefter tog vi oss an den stora ladan som stod färdig 1917, byggd av Anders pappas farfar Herman Stenström. Ombyggnationen tog ett drygt år och den 30 juni 2017 slog nya Hermans lada upp portarna för sin premiärkonsert.


- Vår filosofi är att skapa en liten intim musikscen där publik och artist kommer nära varandra, att få till magiska ögonblick och möten. Efter en lyckad första säsong blickar vi nu framåt mot nya evenemang, konserter och artister.


Varmt välkomna till oss på konsert eller besök i vår gårdsbutik.

Ann & Anders
KONTAKT- OCH BESÖKSINFO


Hermans lada

Vedåsla, Östergården 114

523 75 Dalum


Tel: 0706-303352

E-post: hermanslada@gmail.com

ÖPPETTIDER


Hermans lada har öppet mellan klockan 18 - 22 de kvällar vi har konserter. 


Gårdsbutiken, med framför allt textil- och designprodukter från Ancher Design, har öppet vissa dagar/helger under året (se instagram/facebook) eller enligt överkommelse.


© Copyright. All Rights Reserved.